Link Kısaltarak Para Kazanma

Link kısaltarak para kazanma yöntemi herkesin yapabileceği ve bir şeyler kazanabileceği en kolay para kazanma yöntemidir.  Link kısaltma yöntemi ile beğendiğiniz bir sayfayı saniyeler içinde kısaltıp paylaşarak para kazanabilirsiniz.  Şimdi link kısaltma yöntemi nasıl uygulanır inceleyelim.
Piyasada bir çok link kısaltma siteleri mevcut. Fakat bir çoğu ödeme yapmadığı gibi kapanıp gitmekte. Dolayısı ile yapılan emeklerde boşa gitmekte.  Benim size tanıtacağım site yıllardır link kısaltma adı altında üyelerine para kazandırmakta. Ben de yıllardır bu siteden az çok paralar kazandım. Bu siteyi diğerlerinden ayıran en önemli özellik çoklu kazanç yöntemlerini bünyesinde barındırıyor olmasıdır. Bunlardan bazıları site sahibi olanlar sitelerine koydukları bazı kodlar ile pop up reklam verebilmeleridir.
Önce aşağıdaki bağlantıdan siteye üye oluyoruz.



Karşımıza çıkan tüm alanları doğru bir şekilde dolduruyoruz. Zaten siteye üye olmayı beceremeyen hiç bu işlere başlamasın. Siteye üye olduktan sonra karşımıza sağ üst köşede iki seçenek beliriyor. Bu seçeneklerden publisher olan yer para kazandıran bölümdür. Publisher bölümüne girdikten sonra Tools yazan yerden link kısaltabilirsiniz. withdraw ödemeleriniz bölümüdür. Referal bölümü ise siteye sizin referans linkiniz ile üye olanların kazancından % 20 pay aldığınızı gösteren bölüm. İnternet reklamcılığı ile haşır neşir olanlar Tools bölümündeki diğer reklamları inceleyebilirler.
ödemeler paypal, payza ve payoneer ile yapılır. Ödemeler 5 doları aştığında ödeme zamanı geldiğinde ödeme alırsınız. Zaten sitede ödeme zamanı geri sayım aracı olarak belirtilmiş.
Videoyu da izleyip fikir sahibi olabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Bu aldığın ücretler hangi hesaba yatırıyolar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. paypal hesabına yatar.https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run
      üyeliğin yoksa hemen üye ol. kredi kartı bağlamana gerek yok. sadece para çekmek için kullanıyorum ben. banka kartı bağladım. eğer birşeyler satın alacaksan kredi kartı bağlamalısın.

      Sil

Yorum Gönder