Alışveriş Sitelerinden Para Kazan

sermayesiz işler, sermayesiz iş fikirleri, sahibinden de para kazan, gittigidiyor da para kazan, hepsiburada da para kazan, kolay para kazan

Denenmiş ve yepyeni bir kazanç yöntemi ile karşınızdayım.   Bu yazımda sahibinden, gittigidiyor, hepsiburada gibi popüler alışveriş sitelerinden nasıl para kazanılır bunları sizlere öğreteceğim.   Öncelikle bize bir tedarikçi ve bir adet kredi kartı gerekiyor.
Tedarikçi konusunda siz hiç merak etmeyin size çok güvenilir bir site önereceğim.  Ben bu siteyi aylardır deniyorum ve son derece güvenilir bir site.  Yaklaşık aylık kazancım şu an 300 tl

En önemli özelliği içerisindeki ürünleri piyasa fiyatının yarısına sadece 3.5 tl kargo ücreti ile satın alabiliyoruz.   Bir diğer özelliği ise satın aldığımız ürünleri satacaksak ürünün gideceği adresi kendimiz belirleyebiliyoruz.    Bu hayati bir önem taşımakta.    Nasılmı?
 Adım adım anlatıyorum.
Önce bize tedarikçi olacak siteye 5 dk da üye oluyoruz.


 ÜYE OL
Üye olduktan sonra tek yapacağımız son derece ucuz ürünleri seçerek bu ürünlerin satıcısıymış gibi resimleri varsa videoları ile birlikte sahibinden, gittigidiyor, hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde satışa çıkarmak.
Ben şu an sahibinden sitesini kullanıyorum.   Sahibinde de GET ilan açmaya dikkat edin.
Anlatacaklarım sahibinden sitesi için geçerli.   Fakat diğer sitelerde de rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Mesela ben uzun menzilli 10 km etki alanlı yeşil lazeri sahibinden de get ilan açarak satışa çıkardım. 2.nci gün ürünü aydından bir arkadaş 45 tl ye benden satın almış. Satın aldığına dair bütün adres bilgileri site üzerinden bende mevcut.  Hemen tedarikçi siteme gidiyorum ürünü kredi kartım ile 3.5 tl kargo fiyatı dahil olarak satın alıyorum.
 Ürünün gideceği adresi ürünü sahibinden sitesi üzerinden yani benden satın alan arkadaşın adresini yazarak belirliyorum.   Burası çok önemli fatura adresinide kendi adresiniz yazın ki satılan ürünün gerçek fiyatı müşterinize gitmesin. Ürün en geç 3 gün içerisinde sattığınız kişiye ulaşmakta. Sahibinden sitesi de %7 komisyon keserek (yaklaşık 3 tl) parayı belirlediğiniz banka kartına yolluyor. Bu kadar basit.
Sonuç olarak oturduğumuz yerden ticaret yapıyoruz.
Ne ürünü görüyoruz ne de satıcıyı görüyoruz.   Kargo sorunları ile uğraşmıyoruz.
Yüksek ve kendimizin belirlediği fiyatlarla satış yapıyoruz.
Bu verdiğim site ile ben kendi ihtiyaçlarımı da karşılıyorum.
Yani ucuza beğendiğim ürünleri kendim içinde satın alıyorum. Bol kazançlı günler dilerim hepinize. Siteyi takip etmeye devam edin.

Yorumlar

  1. ürünü alan kişi iade etmek isterse veya ürünle ilgili bir problem yaşarsa elinde faturası yok çünkü fatura size kesiliyor bu durumda ürünü alan kişi kiminle muhattap olacak bu anlamda sıkıntılı bir yöntem.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. GET ilan açtığımız için müşteri ürünü beğenmez ise ürüne onay vermiyor. dolayısı ile para da size yatmıyor. Sahibinden GET ilan özelliklerini araştırabilir siniz. Müşteri sizle muhattap. siz de tedarikçi sitenizle iletişim halindesiniz. Geri gidecek ürünlerde site sıkıntı çıkarmıyor.

      Sil
  2. Ürünü tedarik etmek için hangi siteyi kullanıyorsun peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıda herşey açık. tedarikçi site verildi yazıda.

      Sil
  3. BUGÜN EVİNİZDEN NAKİT VERMEYİ BAŞLAYIN

    Bugün Başlayın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder